kuva.jpg

GreenViewer-testi

Ympäristön huomiointi on päivänpolttava aihe. Tutkimuksen mukaan kuntien toimintojen ympäristörasitusta arvioitaessa ruokapalvelu lukeutuu viiden eniten saastuttavan toiminnan joukkoon.

Ympäristön huomiointi on ruokapalvelun ympäristörasitus huomioiden varteenotettava kehittämispainoalue vuodelle 2013.

Miten hyvin sinun työpaikallasi on huomioitu käytännön toiminnassa kestävä kehitys? Käy tekemässä maksuton testi

https://qa.analystica.com/s.aspx?Q=0030019480

Saat testituloksen heti tietoosi. Testin tuottaa Damicon toimeksiannosta puolueeton yritys Analystica Oy. Kerätyt tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille.

GreenViewer-barometri

Damico Oy ja Analystica Oy tuottivat kestävää kehitystä koskevaan barometritutkimuksen vuonna 2009. Barometri kartoitti julkisen ruokapalvelun asiantuntijoiden suhdetta ympäristöasioihin. Tutkimuksen tulokset ja johtopäätökset saa pyydettäessä Minna Dammertilta.

Ympäristösuunnitelma

Damico Oy on laatinut ammattikeittiöille ympäristöohjeistuksen ja -suunnitelman, joka on tilattavissa osoitteesta damico@damico.fi. Suunnitelma on kolmeosainen: ohjeistava tekstiosuus (Ruokapalvelun ympäristösuunnitelma), Kuntatason ympäristösuunnitelma (jossa linjataan kunnan pääkehityskohteet 1-3 vuodelle) ja Toimipaikkatason suunnitelma, jonka jokainen keittiö kunnassa täyttää. Mikäli haluat tutustua ympäristösuunnitelman sisältöluetteloon ennen hankintapäätöstä, lähetämme luettelon sinulle pyynnöstäsi.

Kansioitu versio ja CD:lle poltettu sähköinen versio maksavat 95 €, sis. alv. 0 %. Suosituksena on, että ympäristösuunnitelmaan liitetään koulutus koko henkilökunnalle, 4-5 tunnin koulutus maksaa 500 €, sis. alv. 0 % + kouluttajan matkustuskustannukset.

Pakettihinta edellisille siis 595 €, sis. alv. 0 %.Tarjous on voimassa vuoden 2012 loppuun.

Ympäristösuunnitelman avulla on mahdollista paitsi kantaa yhteiskuntavastuuta ympäristön säilymisestä jälkipolville, myös säästää silkkaa rahaa, kun energian ja veden kuluttaminen vähenevät, jätemäärät pienenevät, prosessit tehostuvat ja investointien käyttöaste kasvaa.

Asiakas- ja henkilöstökyselyt

Damico Oy ja Analystica Oy ovat kehittäneet asiakastyytyväisyyskyselyt julkisen ruokapalvelun eri asiakassegmenteille. Perinteiseen tapaan kerran vuodessa toteutettavan kyselyn rinnalle on kehitetty barometrikysely, jossa asiakkaille ja/tai henkilöstölle lähetetään kerran viikossa yksi kysymys koskien ruokapalveluyksikön toimintaa. Näin ruokapalvelun johto on koko ajan tietoinen kehitystrendistä. Pyydä lisätietoja asiakas- ja henkilöstökyselyistä jättämällä yhteystietosi yhteydenottosivujen kautta.

 

Kotisivujen suunnittelu: WDS web design