kuva2.jpg

YHDESSÄ!TILLSAMMANS -RAPORTTI ON LUETTAVISSA osoitteessa

http://www.luako.fi

 

 

 

Ajankohtaista

Takaisin etusivulle

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Ruokapalvelun asiantuntijoiden verkostoryhmiä on neljä ympäri Suomea. Ne ovat toimineet 4-8 vuotta. Yleisön pyynnöstä eka siivousasiantuntijoiden verkosto starttasi Pohjanmaalla, seuraava ryhmä aloittaa Tampere-Helsinki-akselilla helmikuussa 2017. Lue lisää tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lue artikkeli tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lue lisää palveluistamme tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lataa seminaariohjelma tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lue kouluruokaa koskeva artikkeli tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
lue Matti Nikkosen artikkeli tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
ovat ladattavissa tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Kurkkaa tästä, mitä Pieksämäellä ollaan mieltä kouluruuasta
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
..jaksaa harmittaa joissakin kunnissa. Tässä miedän mietteitä, lataa
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Matti Nikkonen, Ruokalasta ravintolaksi, lue tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Verorahoin tuotetun ruuan alihintaan myynnissä on monen monta muttaa, lue lisää tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
keskustelu velloo ainakin maakuntauutisissa, Damicon kannanotto luettavissa tässä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
ja muutakin palveluiden tehostamiseen liittyen. Lue lisää tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Vielä mahtuu mukaan viisi osallistujaa, lataa ohjelma tasta
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lue Matti Nikkosen Elintarvike ja Terveys-lehteen kirjoittama artikkeli tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lue HoReCa -vuosikirja 2013 artikkeli tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Olemme suunnitelleet käytännönläheisen koulutuksen kuntien ruokapalveluissa työskenteleville kokeille. Tiedustelut minna.dammert@damico.fi, matti.nikkonen@damico.fi. Katso klippi YouTubessa:

http://www.youtube.com/watch?v=NxzXMKYwBi4&feature=youtu.be


 

 

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
LATAA ARTIKKELI TÄSTÄ
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lataa uutinen tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
lataa artikkeli tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
artikkeli Kausalan Pinnoitteen asikaslehdestä, lataa tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Tässä Ateria 2012-seminaarissa mainittu materiaali, lataa tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Luentomateriaali 29.3.2012 tilaisuudesta, lataa tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lue Elintavike ja Terveys -lehden artikkeli tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lue Kehittyvä Elintarvike-lehden artikkeli tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Lue uutinen tästä

jatkoa tästä

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Laitanpa minäkin lusikkani soppaan tähän jatkuvasti vellovaan kouluruokakeskusteluun, lataa teksti tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Ammattikeittiön yhteiskuntavastuita ja ekotekoja käsitellään 15.11.2011 seminaarissa, lue lisää tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
lue lisää tasta
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Tutustu ohjelmaan tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Huhtikuussa Helsingissä, tutustu ohjelmaan tästä

 

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Verkostoidu ja voimistu, lue lisää Kunnallis-Suomen artikkelista, lataa tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Lataa kyselyn tulosten kooste tästä

Lähetämme kyselyyn vastanneille tiedon reagoinneistamme lähiaikoina. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi yllätyspalkintoa 10.11. tapahtumassa Helsingissä

 

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Vanhus- ja lähimmäspalveluniliitto järjestää esimieskoulutusta ruokapalvelun vastuuhenkilöille, lue lisää tästä

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Tule kuuntelemaan ainutkertaisia luentoja Damicon COACHing-seminaariin Helsinkiin Ateria 2010-tapahtuman jälkeisenä päivänä, lue ohjelmasta lisää tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Ilmoittaudu mukaan Itä-Suomen verkostoon, katso lisätietoja tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Sre:n kyselytutkimuksen tulokset ladattavissa tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Kysy Minnalta, miten voit saada osallistumismaksusta. Lataa esite tästä

 

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Ammattikkeittiön ympäristöasiat vuoden 2010 kehityskohteeksi, teksti HORECA-vuosikirjasta. Lue lisää tästä

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Lue lisää valmennus- ja verkostoitumishankkeesta tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Fida Ry:n kevään luentopäivät järjestetään tänä vuonna Oulussa 15.-16.4.2010. Tutustu päivien ohjelmaan ja ilmoita itsesi mukaan

http://www.fidary/fin/luento.php

 

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

YHDESSÄ!TILLSAMMANS! -raportti on luettavissa osoitteessa

http://www.luako.fi

 

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Artikkeli keittiösuunnittelua koskien STU:ssa, lataa tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Länsi-Uudellamaalla haetaan innovatiivisia ratkaisija tuottaa julkisen sektorin palveluita kuntien, yrittäjien ja kolmannen sektorin yhteistyönä, lue lisää tästä

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Keha-hanke, lataa tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

GreenViewer-yhteenveto, lataa tästä

Netissä vapaasti vastattavissa ollut kysely osoittaa, että ammattikeittiöiden ympäristöasioissa on vielä paljon kehitettävää. Ympäristösuunnitelma puuttuu yli 80 %:sta keittiöitä. 20 %:a vastaajista kertoo, ettei reseptejä käytetä. 36 %:a on vastannut, ettei raaka-aineita punnita tuotantoon ja 57 %:a vastaa, ettei palvelukeittiöihin lähetettäviä ruokaeriä punnita. Jätemääriä ei seurata 67 %:ssa keittiöitä. 79 %:ssa kohteita ei ole mahdollista seurata sähkön ja veden kulutusta.

Kysely on edelleen avoin, käy tarkastamassa oman toimipaikkasi ympäristötilanne.

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Kouluruokakeskustelussa tulisi huomioida työkustannukset, jotka ovat elintarvikekustannuksia huomattavasti suurempi kuluerä, lue lisää

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Miten integroida keittiön ja osaston yhteistyö päiväkodissa tai sairaalassa, lue lisää tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Vielä mahtuu kesän koulutukseen, lue lisää tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Kategoria: General
Kirjoittaja: minna
Artikkeli Talouselämä-lehdessä, syyskuu 2008 lataa tästä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Lausunto KeHa-hankkeesta, lataa tästä

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Ympäristön huomiointi on ammattikeittiössä muutakin kuin luomua ja lähiruokaa, lue lisää tästä

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

Damicon asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun, asiakaskyselyn tulokset koosteena tässä

Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
2.10.2008 Helsingissä
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin
Kategoria: General
Kirjoittaja: damicoadmin

 

Takaisin etusivulle

Kotisivujen suunnittelu: WDS web design